Фосфор мөлшері аз ақырғы калийлі марка вегетацияның соңында және өнімді жинар алдындағы кезеңде қолданылады. Пісуді жеделдетуді, өнім сапасын арттыруды қамтамасыз етеді. Калийдің жоғары мөлшері көлемі үлкен жемістерде берік және әдемі қабықтың пайда болуына ықпал етеді. Магний мен микроэлементтер өнімнің толық пісуін қамтамасыз етеді.
Суда 100% ерігіштігі
Дәмдік қасиетін, тауарлық түрін жақсартып, өнімді сақтау мерзімін ұзартады
Құрамындағы микроэлементтер кешені: B, Cu, Mn, Zn, Fe, Mo
Cu, Mn, Zn, Fe - хелатты формада
КАС 32-мен бірге пайдаланғандағы синергетикалық әсері
Тамыр жемістердің қантын арттырады
Стресті факторларға төзімділікті арттырады.
Жалпы азот (N), дан кем емес
12,2%
Аммонийлі азот, дан кем емес
2,9%
Нитратты азот, дан кем емес
9,3%
Р2О5-ке қайта есептегендегі жалпы фосфаттар, дан кем емес